Met verkoop Rotary-wiel wordt ShelterBox gesponsord.

Rotary-wiel draait voor Shelterbox

Rotary Rotterdam Alexander heeft het ‘Rotary-wiel’ ontwikkeld, dat je in een fietswiel kan bevestigen. Het is van dunne kunststof, in de Rotary-kleuren geel en blauw en makkelijk te bevestigen. Op het wiel staat de slogan ‘Rotary draait voor het goede doel’. RC Rotterdam Alexander verkoopt de fietswielen aan zusterclubs voor slechts € 20,– per stuk.
Met de verkoop hoopt de club zo € 10.000.- ‘bij elkaar te fietsen’ voor het goede doel ShelterBox van Rotary International.

Clubs kunnen het wiel gebruiken voor eigen acties voor een goed doel. Of als ze samen gaan fietsen.
Lees meer op de speciale website:
www.rotarywiel.rcra.nl

ShelterBox

ShelterBox is een internationale hulporganisatie die noodhulp/noodonderkomens biedt aan families die door een ramp zijn getroffen. Met tenten, watercontainers, gereedschap, solarlampen, kookgerei, om hen in staat te stellen zelf hun leven weer op te bouwen.
ShelterBox draait op een fantastisch netwerk van vrijwilligers.
Shelter (onderdak) is meer dan een dak boven je hoofd. Het is een thuis. Het is de basis voor ieder mens, voor gezinnen, voor gemeenschappen.
Als mensen in een crisissituatie terechtkomen, wordt alles wat normaal is weggevaagd. Een veilige eigen plek kan zorgen voor rust in de chaos. Het geeft mensen de ruimte om te herstellen van fysieke en emotionele trauma’s. En het geeft hen ook de mogelijkheid weer met beide benen op de grond te komen.
Sinds de oprichting van ShelterBox in 2000 zijn al meer dan 1 miljoen mensen geholpen, die dankzij de vrijwilligers en donateurs beschermd zijn tegen weer en wind. En ook een thuis hebben gekregen.
www.shelterbox.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *