Kinderen en Rotary op CHIO

chio-team-2014

Blije kindergezichten bij het CHIO op donderdag 19 juni 2014. Enkele groepen van de St. Mattheusschool (zeer moeilijk lerende kinderen) zijn te gast op het CHIO op uitnodiging van Rotary Rotterdam Alexander. Diverse Rotary-leden begeleiden deze ochtend de groepen naar het Kinderdorp, de stallen en de Paardentram.

Het Kinderdorp staat in het teken van ridders en prinsessen. De meisjes krijgen een prinsessen-diadeem en de jongens een ridderhelm. Vervolgens wordt een stuk opgevoerd met koning, ridder, prinses, heks e.d. Een kleurrijk spektakel waar de kinderen volop in mee mogen doen.

Ook een bezoek aan de stallen staat op het programma. Daar mogen de kinderen paarden aaien en roskammen. Een geweldige ervaring voor deze kinderen.

De Paardentram is zeker een attractie. Een prachtig rijtuig, getrokken door twee ravenzwarte paarden, maakt een rondje door het Kralingse Bos.
Ter afsluiting een lekker lunchpakket. De kinderen van de St. Mattheusschool kijken terug op een heerlijke ochtend, mogelijk gemaakt door CHIO en Rotary Rotterdam Alexander.

Facebook (10 foto’s)