Mosselparty

mosselparty_veiliging

Op 19 september 1013 werd in Brasserie Dylan’s door Rotary Club Rotterdam-Alexander de Alexander Mosselparty georganiseerd. Meer dan 80 aanwezigen genoten van de mosselen, terwijl er volop gelegenheid was om te netwerken.

Doel van dit laagdrempelige fundraising project was geld in te zamelen voor Donderdag-bijzonderdag. De Stichting KSA-GCW zorgt ervoor dat kinderen tussen de 6 en 10 jaar, die anders nooit met vakantie gaan, tijdens alle schoolvakanties een dag krijgen om niet te vergeten. Er wordt van alles gedaan:uitstapjes naar een boerderij of pretpark, een pannenkoekenfeestje, karten,surfen, steile wand klimmen etc.

Gedurende de Mosselparty hebben de kunstschilders Roderik Faasen en Hans en Maikel Kleinjan ter plaatse een aantal kleurrijke schilderijen gemaakt. Tijdens een geanimeerde veiling, vakkundig en humorvol geleid door Dennis van den Broek werden de schilderijen verkocht. Opbrengst van de avond en de veiling komt ten goede aan Donderdag-bijzonderdag. Waardoor talloze Rotterdamse kinderen een onvergetelijke dag wordt aangeboden.